logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...
ŽÁDOST O KONTAKT ZAVOLEJTE MI, PROSÍM


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Daňová evidence – online kurz - Centrum služeb pro podnikání s.r.o.
Cíle kurzu : V online kurzu Daňová evidence se naučíte, jaké zásady platí pro vedení daňové evidence. Popis : Komu je kurz určen Začátečníkům, kteří se chtějí naučit daňovou evidenci .

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

DB2 10.5 for LUW Advanced Database Administration with DB2 BLU Acceleration
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

DB2 10.5 for LUW Advanced Database Administration with DB2 BLU Acceleration

This course is designed to teach you how to: Fully use the advanced technical functions and features of DB2 LUW 10.1 and 10.5. Implement DB2 BLU Acceleration, column-organized table support, for a new or existing DB2 database. Describe how the column dictionaries used for DB2 BLU Acceleration are built and utilized to provide extreme compression for column-organized tables. Explain the default workload management used for DB2 BLU Acceleration processing and how you can tailor the WLM objects to efficiently use system resources. Monitor a DB2 database or application that uses column-organized tables using SQL monitor functions. Implement Shadow tables for selected row-organized tables to improve analytics query performance Configure a DB2 database that supports a mixture of application processing, including OLTP and Analytics query processing with Shadow tables and many more
* This course is designed to teach you how to: Fully use the advanced technical functions and features of DB2 LUW 10.1 and 10.5. Implement DB2 BLU Acceleration, column-organized table support, for a new or existing DB2 database. Describe how the column dictionaries used for DB2 BLU Acceleration are built and utilized to provide extreme compression for column-organized tables. Explain the default workload management used for DB2 BLU Acceleration processing and how you can tailor the WLM objects to efficiently use system resources. Monitor a DB2 database or application that uses column-organized tables using SQL monitor functions. Implement Shadow tables for selected row-organized tables to improve analytics query performance Configure a DB2 database that supports a mixture of application processing, including OLTP and Analytics query processing with Shadow tables and many more Monitor a DB2 LUW database using command line processor queries Monitor a DB2 LUW database using command line processor queries Implement BLU Acceleration, column-organized table support, for a new or existing DB2 database. Configure a DB2 database that uses DB2 BLU Acceleration, column-organized tables, including sort memory and utility heap memory considerations Describe the default workload management used for DB2 BLU Acceleration processing and how you can tailor the WLM objects to efficiently use system resources Implement Shadow tables for selected row-organized tables to improve analytics query performance Configure a DB2 database that supports a mixture of application processing, including OLTP and Analytics query processing with Shadow tables Create the Infosphere CDC Datastore, Subscription and Table mappings required to support Shadow tables Implement an optimization profile to control a portion of the access plan selected by the DB2 optimizer to achieve specific application performance results Define storage groups for automatic storage table spaces and use ALTER tablespace to change the storage group assigned to a tablespace Manage the disk space allocated in DMS table spaces using ALTER TABLESPACE to extend or to reduce the containers, and monitor the progress of the DB2 rebalancer process Implement automatic resize for DMS table spaces or Automatic Storage management for table spaces to reduce the complexity of managing DB2 LUW databases Utilize range-based pa


... Zpět ke kurzu  -> DB2 10.5 for LUW Advanced Database Administration with DB2 BLU Acceleration



ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

ICT Pro - International Corporate Training

STABILITA A ZKUŠENOSTI SPOLEČNOSTI NA TRHU VZDĚLÁVÁNÍ ICT
ICT Pro je na trhu od roku 1992, poskytovatelem školení a služeb IT formou IT vzdělávacího střediska je od roku 1995. Během své existence společnost vyškolila stovky vysoce odborných kurzů pro posluchače z mnoha desítek firem.

KOMPLEXNÍ NABÍDKA SLUŽEB – ŠIROKÉ PORTFOLIO VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB
Nosným oborem ICT Pro je konzultační a školicí činnost. Původní zaměření na ICT kurzy pro uživatele, programátory, grafiky, správce sítí a systémů a to až po top experty je nyní doplňováno o školení, kurzy a workshopy z oblastí rozvoje měkkých dovedností i oblastí rozvoje profesních a jiných odborných znalostí. Celkově se jedná o více než 1500 typů školení. ICT Pro také nabízí podporu v IT, nastavení procesů, řízení projektů, outsourcing, koučink, mediaci či facilitaci, mystery shopping, AC/DC, HR audit, návrh komplexních vzdělávacích programů atd.
Vedle kurzů, školení a konzultační činnosti nabízí ICT Pro také IT podporu, outsourcing a správu sítí různých platforem a operačních systémů, dále pak tvorbu rozsáhlých webových projektů a rovněž služby v oblasti vývoje náročných SW aplikací a v neposlední řadě i v oblasti HW a správy síťových prvků.

KVALITNÍ TÝM ODBORNÍKŮ – CERTIFIKACE A KREDITY
Pro zajištění ICT služeb využíváme kvalitních profesionálů s bohatými zkušenostmi z každodenní praxe se správou rozsáhlých sítí a systémů, s vývojem náročných webových a desktopových aplikací a rovněž osvědčených z mnoha realizovaných ICT školení. Tito naši špičkoví odborníci jsou navíc držiteli řady certifikací a technických titulů klíčových IT firem a svými zkušenostmi, hloubkou svojí erudice i šíří svého odborného záběru tak garantují nejen kvalitu a intenzitu poskytovaných služeb a školení, ale i patřičný nadhled a efektivní řešení ICT problémů v širokých souvislostech.


ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Akreditovaný kurz: Pedikérka a nehtová designérka v květnu 2024 - Třebíč
^